JNP Groep: execution only
Marvin Prins 11 jun, 2017

Execution only óf begeleiding van een verzekeringsadviseur?

Execution only óf begeleiding van een verzekeringsadviseur? De vraag stelt je voor een keuze die in de praktijk nog al te vaak zodanig wordt ingevuld. Wat mij betreft is dit onzin!

Even opfrissen: execution only is het afsluiten van een verzekeringsproduct zonder dat je voorafgaand van advies bent bediend. Execution only komt vooral voor bij dienstverleners via het internet (zij staan tenslotte op afstand), maar al dan niet ingegeven door provisieverboden komt het ook in de traditionele praktijk meer voor. Voordeel van execution only is dat het goedkoop en snel is. Daar staat tegenover dat beperkte begeleiding verwacht mag worden en de aansprakelijkheid van de dienstverlener beperkt is.

 

Waarom  execution only óf begeleiding door een verzekeringsadviseur?

Onze doelstelling is om jou in staat te stellen om datgene zelf te doen waar je je comfortabel bij voelt. Om daarbij te ondersteunen verpakken wij onze kennis en kunde in vrij toegankelijke informatie en tools. In ons productoverzicht kun je eenvoudig en snel een verzekering configureren en ziet je direct welke gevolgen bepaalde beslissingen hebben.
Heb je behoefte aan iets meer begeleiding dan kun je een online formulier voor een vrijblijvende offerte invullen. Na beoordeling van de informatie overleggen wij met jou en doen een voorstel tot dienstverlening, hetgeen ook kan inhouden dat je tegen een scherp eenmalig tarief geadviseerd wordt door een lokaal verzekeringsadviseur.

Wens je een wijziging van de verzekering of wil je een schade melden doorloop dan binnen enkele minuten een volledig digitale vragenroutine. Onze formulieren zijn met zorg ontwikkeld, voorkomen overbodige vragen en geven ons een goed beeld hoe wij de verzekering kunnen aanpassen of je kunnen begeleiden bij een schade. Betreft de informatie een mededeling dat je in verband met een aansprakelijkstelling bij een Geschillencommissie verwacht wordt dan kan je verzoeken om begeleiding door een jurist van JNP Groep. De verzekeraar zal de kosten hiervan vergoeden.

 

Conclusie

De conclusie is dat een keuze tussen execution only en advies & begeleiding van een verzekeringsadviseur niet nodig is. Je kunt bij JNPGroep de gewenste begeleiding krijgen, maar je kunt ook zelf een verzekering afsluiten en beheren. Wij gebruiken moderne technieken om:
• Inzicht te geven in de verzekeringsmaterie
• JOU in staat te stellen zelf de verzekering samen te stellen
• Verzekeringen te beheren
• Schades te melden / te laten begeleiden

 

Je kunt zelf kiezen aan welke dienstverlening je behoefte hebt en betaalt dus geen EURO te veel!

Terug naar overzicht

Tags

Dienstverlening JNP Groep Execution only